CONCERT DE LA OTRA I PRIMO ZON

LA OTRA I PRIMO ZON EN CONCERT

El dissabte 27 de febrer, a les 12.30 a la Plaça Cinema Colom d’Olot tindrà lloc un concert de la cantautora feminista La Otra, que presentà el seu darrer disc: “Pa’fuera y pa’dentro”, i el cantautor Primo Zon.

L’acte, organitzat per la Dalla, la Granja del Cacau i l’Assemblea de Joves de la Garrotxa pretén reivindicar la necessitat d’oferir concerts de música crítica i alternativa a la ciutat.

L’objectiu és promocionar la música d’autor, més allunyada dels circuits comercials, sovint carregats d’eslògans masclistes i capitalista; així com fomentar una cultura lliure i oberta, per això el concert va ser a l’aire lliure i amb entrada inversa.

La cantautora i l’artista escollits per a realitzar els concerts Isa V. i Dani Garcia representen molt bé aquest esperit més alternatiu. Isa V, La Otra, és una jove madrilenya que està de gira per Catalunya. La seva música és de crítica social, sobretot de temàtica feminista. Finsavui ha editat 2 àlbums: “Amanecer luchando” i el que ens vindrà a presentar “Pa’ fuera i pa’dentro”.

En aquest darrer disc ha inclòs cançons que plantegen una visió diferent de l’amor “romàntic” al que sovint ens té acostumades la indústria de la música més comercial. “Te quiero libre y me quiero libre contingo” ens diu la Isa tot cantant. Aquesta afirmació ens transporta a pensaments que moltes de nosaltres ens hem de plantejar per tenir relacions de parella menys dependents i basades en la llibertat.

Primo Zon, d’altra banda, és el nom artístic de Dani Garcia, un cantautor d’Igualada que ens portarà un repertori de versions (o perversions com ell mateix les anomena) amb un toc d’humor àcid i desvergonyit. El seu estil és una convinació de pop-rock amb pinzellades de grunge i rock psicodèlic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *