Formació interna sobre feminismes culturals, històrics i religiosos

Jornada de formació  interna Feminismes històrics

El moviment feminista no és un dogma, sinó que és la suma de moltes inquietuds, la suma d’estratègies  i d’accions, escollides en funció de cadascun dels contextos històrics, geogràfics, religiosos…La majoria han nascut per acabar amb el patriarcat i generar connexions i sororitat entre dones. Però, evidentment, no tots tenen els mateixos objectius, perquè cada realitat genera unes reaccions i unes necessitats que cal adaptar a cada situació.

Ahir, 4 de febrer del 2017, les membres del col·lectiu feminista la Dalla Garrotxa vam voler aprofundir en la història dels feminismes per a conèixer millor d’on venim i decidir cap on volem anar. Vam explorar i vam debatre sobre les contradiccions que a vegades ens genera la nostra lluita, sobre la manca d’informació  i coneixements que tenim sobre els feminismes no occidentals, sobre la necessitat de generar connexions i crear noves estratègies, i moltes altres coses més que ens guardarem per nosaltres, per totes les que vam formar part d’aquesta magnífica jornada al Mas Can Salavia, de Mieres (la Garrotxa).

Matí

10.00-11:30 Viatge històric. Feminismes que han predominat a occident, des de la Revolució Francesa fins a l’actualitat.

11.30- 12.00 Pausa

12.00-13.30 Feminismes culturals, geogràfics i religiosos

13:30-14.00 Debat / Reflexions

Tarda

16.oo-17.00 Kahoot

17.00-18.00  Dinàmiques de teatre relacionades amb la formació

18.00-19.00 Mural de valoració i tancament de la jornada

 

formació dallaFeminismes culturals
mural
formació feminismes2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *