SUSANA FALCÓN PRESENTA EL LLIBRE “Lo dieron todo”

Susana Falcón a Olot

El dissabte 2 d’abril de 2016 a les 12h del mig dia,  La Dalla, la Biblioteca Social d’Olot i la CNT d’Olot vam organitzar la presentació del llibre de Susana Falcón, “Lo dieron todo. Las luchas de Marinaleda”; acompanyada del documentalista afincat a la Garrotxa Paco Ríos.

Susana Falcón (Buenos Aires, 1956), és periodista i escriptora, va estar exiliada durant la dictadura militar argentina a la Corunya i Madrid i va ser corresponsal a Nicaragua durant la guerra. Ha treballat en premsa escrita, ràdio i televisió a Argentina, Nicaragua i l’estat espanyol. Actualment dirigeix la ràdio – televisió de Marinaleda (Sevilla).

La seva obra tracta sobre el paper que van tenir i tenen les dones de Marinaleda en la lluita d’aquesta petita població andalusa. Dones que, mitjançant el suport mutu, van prendre consciència que juntes podien canviar les coses. L’esperit col·lectiu les va fer fortes i amb la seva mirada transformadora de la societat van assolir, cada vegada, més llibertat i corresponsabilitat pública.

 Posteriorment, a la presentació hi hauria debat i preguntes. Tot plegat tindrà lloc al local de la CNT d’Olot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *